Ochrana osobných údajov sa týka aj vás

Každý s nimi prichádza do styku. Eseročka, živnostník aj slobodný umelec. Expertka na ochranu osobných údajov Marcela Macová vystríha pred najčastejšími chybami, za ktoré vám Úrad na ochranu osobných údajov SR môže napariť pokutu.

Uvedomujú si slovenské firmy potrebu ochrany osobných údajov?

Stále ma prekvapuje, koľko veľkých spoločností sa o to vôbec nezaujíma. Ochranu osobných údajov pritom potrebuje každá firma. Aj opravár chladničiek, ktorý spracúva objednávky, vystavuje záručné listy a faktúry. Niektoré firmy majú príkladne vypracovanú agendu. Stále sa však stretávam s reakciami typu: Osobné údaje? To budem riešiť, až keď dostanem kontrolu.

Šokoval vás niekto svojím prístupom?

Dočítajte článok - prihláste sa alebo si predplaťte SME.sk
Odomknite článok za pár sekúnd cez SMS predplatné za 4 € každé 4 týždne. Pošlite SMS s textom C4PPF na číslo 8787. Predplatné môžete kedykoľvek zrušiť (viac na www.sme.sk/vop).
Ďalšie možnosti platby:
Dočítajte článok - prihláste sa alebo si predplaťte SME.sk
Odomknite článok za pár sekúnd cez SMS predplatné za 4 € každé 4 týždne. Pošlite SMS s textom C4PPF na číslo 8787, alebo kliknite na „Objednať cez SMS“ a odošlite predvyplnenú správu. Predplatné môžete kedykoľvek zrušiť (viac na www.sme.sk/vop).
Ďalšie možnosti platby:

Už mám predplatné - prihlásiť sa

S predplatným získate:
  • neobmedzený prístup k obsahu Sme.sk, Korzar.sk a Spectator.sk
  • viac ako 20-ročný archív Sme.sk
  • čítanie a rozhovory z príloh TV OKO/TV SVET, Víkend a Fórum
  • neobmedzený počet diskusných príspevkov
  • neobmedzený prístup k videám a slovenským filmom na Sme.sk
  • dostupné na PC a v aplikáciach Android a iPhone

Na spracúvanie osobných údajov sa vzťahujú Zásady ochrany osobných údajov a Pravidlá používania cookies. Pred zadaním e-mailovej adresy sa, prosím, dôkladne oboznámte s týmito dokumentmi.

Najčítanejšie na Profit

Inzercia - Tlačové správy

  1. First moment za skvelú cenu: Neapol, Capri, Pompeje, Ischia
  2. Geológ: recykláciu umelého kopca v Slnečniciach sledujeme denne
  3. Volkswagen radí: ako svietiť a čo s hmlovkami?
  4. Liek na obezitu v reklamách nenájdete
  5. Mobil banking VÚB opäť bližšie k najlepšej bankovej aplikácii
  6. Nový cestovný poriadok ŽSR z vášho regiónu v denníku SME
  7. Nákupná cena dlhopisov bude čoskoro najnižšia v roku
  8. Kramáre prešli zmenami. Detským pacientom viac chutí jesť
  9. Máme pre vás skvelý tip na vianočný darček
  10. Ružička Csekes sa mení na Ružička and Partners
  1. V bratislavskom Poluse vystrájali čerti :-)
  2. Pred Auparkom vystúpi Veronika Rabada, chýbať nebude ani Mikuláš
  3. First moment za skvelú cenu: Neapol, Capri, Pompeje, Ischia
  4. ZSSK: Bratislavu a Zürich spojí priamy rýchlovlak
  5. Geológ: recykláciu umelého kopca v Slnečniciach sledujeme denne
  6. Volkswagen radí: ako svietiť a čo s hmlovkami?
  7. OMV v zime poskytuje perfektnú starostlivosť o vaše auto
  8. Mobil banking VÚB opäť bližšie k najlepšej bankovej aplikácii
  9. Nákupná cena dlhopisov bude čoskoro najnižšia v roku
  10. Nový cestovný poriadok ŽSR z vášho regiónu v denníku SME
  1. Na školách potrebujeme kontroverznejšie témy. Byť ticho nepomáha 26 344
  2. Nový cestovný poriadok ŽSR z vášho regiónu v denníku SME 19 592
  3. Prehrieva sa vám mobil? Môžete prísť o peniaze 15 067
  4. First moment za skvelú cenu: Neapol, Capri, Pompeje, Ischia 12 668
  5. Takto vyzerá miesto, odkiaľ k nám putuje slovenské hovädzie 10 661
  6. Kramáre prešli zmenami. Detským pacientom viac chutí jesť 9 589
  7. Liek na obezitu v reklamách nenájdete 5 972
  8. Nový Supermarket Fresh Plus v centre je nabitý novinkami 4 463
  9. Geológ: recykláciu umelého kopca v Slnečniciach sledujeme denne 4 174
  10. Volkswagen radí: ako svietiť a čo s hmlovkami? 3 944